Optika Cvijetić

Optika Cvijetić nalazi se pred samim graničnim prelazom u Brodu. U optici ordiniraju dva oftalmologa- Prim. dr Slavko Cvijetić i dr Davor Cvijetić. U optici se vrše svi oftalmološki pregledi, određivanje dioptrije, izrada naočala, određivanje kontaktnih sočiva, liječenje oftalmoloških oboljenja, manje estetske operacije kapaka. 

Dugogodišnje iskustvo i povjerenje pacijenata, naša je garancija!

Najveći dio radnog staža je bio, a i sada je, u svrsi liječenja oftalmoloških slučajeva i izvođenja manjih operativnih intervencija na kapcima, očima i okolini očiju iz medicinsko estetskih razloga, uz krajnje kvalitetan i stručan pristup, svim pacijentima na zajedničko zadovoljstvo.

Svemu je predhodio dug i stručan rad uz prethodno zavšene fakultetske, specijalističke i subspecijalističke studije.

Prim. dr Slavko Cvijetić

Dr Slavko Cvijetić

Biografija

Završen med. fakultet u Sarajevu 1977. godine, zatim specijalističke studije iz oftalmologije 1983. godine. 
Postdiplomske studije iz oblasti oftalmologije 1985. Sudskomedicinski vještak iz oblasti oftalmologije
zadnjih 10 godina. Radio u Doboju na očnom odjeljenju najveći dio ljekarskog i oftalmološkog staža.
Osim toga, radio specijalističke poslove i u očnim ambulantama Derventa, Brod, Modriča, Teslić
Tešanj, Gračanica.

Osim redovnog oftalmološkog rada, radio i u DZ Doboj na pregledima vozača i uvjerenjima za nošenje oružja. Operativne zahvate iz oblasti oftalmologije uglavnom radio na očnom odjeljenju, a kasnije i manje op. oftamolhirurške intervencije iz medicinskih i estetskih razloga i u otvorenim ambulantama pri optikama i u sklopu drugih polikliničkih ambulanti (Teslić). Otvorene su i nove optike u Derventi, Brodu, Tesliću. Sve oftalmološke usluge i preglede pri određivanju dioptrija i kontaktnih sočiva vršio sam u optikama na savremen način i uz savremenu izradu naočala, te i dalje pratim savremene trendove u izradi naočala, izboru okvira i stakala. Dug ljekarski i oftalmološki staž daju za pravo da se o oftalmološkom liječenju i svim drugim oftalmološkim uslugama govori sa puno odgovornosti i na zadovljstvo naših pacijenata i korisnika optičarskih usluga u optici i ambulanti Cvijetić.

Naočale

Uz sve ovo je bio potreban korektan pristup pacijentima i rad na savremenim aparatima. Ljekari u ambulanti i optici su dugogodišnjim radom stekli veliki ugled i povjerenje pacijenata. 

Naše dugogodišnje opstajanje i zadovoljstvo je u priznavanju pacijenata. Veliko iskustvo, stručnost i korektnost u poslu su naše najveće kvalitete, na zadovoljstvo bezbroj pacijenata i korisnika optičarskih usluga.

Dr Davor Cvijetić

Dr Davor Cvijetić

Biografija

Dr. Davor (Slavko)Cvijetić, rođen 29.10.1980 u Sarajevu. Srednju medicinsku školu završio u Doboju.  

Diplomirao na medicinskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu gdje je stekao zvanje Doktora medicine. Specijalističke studije završio u UKC Banja Luka. Doedukaciju ultrazvučne dijagnostike oka završio u Zagrebu (Republika Hrvatska) i Banja Luci, zatim bazičnu edukaciju iz fakohirurgije u Beogradu(Republika Srbija) kao i edukaciju iz refrakcionih anomalija oka u Pragu)Češka Republika. Pohađa magistarske studije na Medicinskom Fakultetu u Banja Luci. Oženjen otac dvoje djece.

Trenutno zaposlen u JZU Bolnica Doboj.